IJstaarten

ijstaarten

Taarten voor elke gelegenheid

Bij ‘t Hof Vanys vindt u beslist de taart die u zoekt voor om het even welke gelegenheid.

 

Onze ijstaarten zijn hieronder opgesplitst in 3 rubrieken. Specifieke info vindt u terug bij elke rubriek.

Algemeen:

Al onze ijstaarten zijn huisgemaakt.  Daardoor is elke taart uniek en de versiering op de geleverde taarten kan dan soms ook enigszins afwijken van de foto’s.

Elke taart zit automatisch verpakt in een kartonnen doos en is dus beperkt houdbaar voor transport. Moet u verplaatsingen doen van meer dan 1/2 uur laat het ons weten, dan reserveren wij voor u een isomobox.

Intollerantie of allergie voor bepaalde stoffen ? Laat het ons zeker weten. Wij passen onze versiering in die zin aan.

Klassiek

Dit zijn taarten met klassieke afwerking. U kiest de ijssma(a)k(en), en u heeft de keuze tussen afwerking met slagroom of breekchocolade. Dit wordt dan nog verder afgewerkt met decorchocolade en/of rolfondant/marsepein.

Optioneel kunt u er nog een naam/datum of andere korte tekst laten opschrijven in chocolade.

 

Klassiek met specifieke afwerking

Deze taarten zijn net als de gewone klassieke taarten verkrijgbaar in verschillende ijssmaken, die u zelf kunt kiezen. Wel zijn deze, in tegenstelling tot de gewone klassieke taarten, afgewerkt met rolfondant, hostievel, kunststoffen figuurtjes, ….. .

Dit zijn populaire onderwerpen, die doorheen de jaren standaard op de website staan. Uiteraard staan wij open voor andere suggesties. Stuur ons gerust een mailtje met uw wensen. Wij kijken wat mogelijk is en maken u steeds vrijblijvend op voorhand een offerte.

 

 

Ijslammetjes

De ijslammetjes zijn verkrijgbaar in een beperkt aantal smaken en zijn voor minimum 10 personen. Ze worden gepersonaliseerd met de voornaam van de communicant in chocolade.

Let op, bestelling minimum 14 dagen op voorhand.